حمایت انجمن صنفی مهندسان ناظر ساختمان از مالواجرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۷۴۸۸

حمایت انجمن صنفی مهندسان ناظر ساختمان از مالواجرد

رئیس انجمن صنفی مهندسان مشاور طراح و ناظر ساختمان استان تهران ضمن اعلام حمایت از وزیر جدید راه و شهرسازی انتصاب او را تبریک گفت.

حمایت انجمن صنفی مهندسان ناظر ساختمان از مالواجرد

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهیار فرنیا رئیس انجمن صنفی مهندسان مشاور طراح و ناظر ساختمان استان تهران در پیامی رای قاطع اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی به خانم فرزانه صادق مالواجرد به‌عنوان وزیر راه و شهرسازی دولت چهاردهم تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:
به عنوان رئیس انجمن صنفی مهندسان مشاور طراح و ناظر ساختمان تهران، افتخار دارم به سرکار، خانم فرزانه صادق مالواجرد که به عنوان تنها وزیر کابینه زن در دولت جدید انتخاب شده‌اید، تبریک و تهنیت عرض نمایم.
انتخاب شایسته شما در این سمت مهم و حساس، نشانگر اعتماد و اطمینان جامعه به توانمندی، تخصص و تجربه ارزشمند شما در حوزه امور مهندسی و عمرانی کشور است.

امیدواریم با حضور شما در این سمت، شاهد دوران طلایی و شکوفایی در بخش مهندسی و زیرساختی کشور باشیم. همچنین انتظار داریم که با بهره‌گیری از سرمایه ارزشمند دانش و تجربه خود، بتوانید موانع و چالش‌های موجود در این حوزه را برطرف کرده و با حمایت و پشتیبانی از جامعه مهندسی، زمینه ارائه خدمات بهتر و کارآمدتر به هموطنان عزیز را فراهم آورید.

حمایت انجمن صنفی مهندسان ناظر ساختمان از مالواجرد

پربازدیدترین آخرین اخبار